Cirka Teater: "Fargene på Nyhavna" september 24.-25. 2016

(Photo: Wil Lee Wright)

Lørdag 24.09.16 kl. 12.00
Lørdag 24.09.16 kl. 14.00
Søndag 25.09.16 kl. 12.00
Billetter bestilles her: https://cirkateater.hoopla.no/sales/, og laboratoriet varer i ca. 1 time

Under Hendelser på Nyhavna i juni inviterte vi barn og voksne til et interaktivt laboratorium inne i Fyringsbunkeren på Nyhavna. På grunn av begrenset plass måtte mange dra hjem uten å ha deltatt. Derfor kjører vi en ekstra runde "Fargene på Nyhavna" nå i høst. 

I "Fargene på Nyhavna" inviterer Cirka Teater barn og voksne til en oppdagelsesferd gjennom merkelige rom og møter med skikkelser som hører til i havneområdet. "Rustmannen" har samlet skatter på Nyhavna i mange år. "Østersdamen" har hundrevis av skjell. "Pinnemannen" har verdens fineste samling rekved og røtter. Alle tre leter etter fargene på Nyhavna. 

I Fyringsbunkerens fjerde etasje får publikum møte de, og være med på fargejakten. Sammen lager vi bilder av ting og materialer. Bildene blir del av det store scenerommet og inspirerer til musikk. Kanskje begynner Rustmannen å danse?

Medvirkende
Laboranten: Anne Marit Sæther
Komponist/musiker: Martin Smidt 
Rustmannen: Per-Theodor Paulsen
Østersdamen: Janne Brit Rustad
Pinnemannen: Stian Hovland Pedersen
I fargebutikken: Solveig Nygaard
Produsent: Monica Stendahl Rokne

 

Comment